Tarieven

Op deze pagina vind je de tarieven en algemene voorwaarden voor de privé lessen Spaans van Online Spaanse Les.

1 tot 10 uur
€14per uur
 • 1-op-1 Spaanse les
 • Native Speaker
 • Les Materiaal
 • Oefeningen
 • Studeer wanneer jij wil!
10 tot 20 uur
€13per uur
 • 1-op-1 Spaanse les
 • Native Speaker
 • Les Materiaal
 • Oefeningen
 • Studeer wanneer jij wil!

* Let op: Bij betalingen via Paypal of creditcard wordt er 5,2% extra over je lesgeld geheven. Deze 5,2% wordt door Paypal en creditcard bedrijven in rekening gebracht als service fees.

Algemene Voorwaarden

1. Algemeen

 1. Onze Spaanse lessen worden online geleverd via Skype met een ‘live’ leraar. Dus niet met vooraf opgenomen video’s.
 2. Onze Spaanse lessen worden in principe 1 op 1 geleverd. In overleg is 2 op 1 eventueel mogelijk.
 3. Een lesuur duurt 55 minuten. Reden hiervoor is dat de leraar eventueel tijd nodig heeft om zich voor te bereiden op de volgende les die plaats vindt.
 4. Systeemvereisten om onze online Spaanse lessen te nemen:
  • een computer
  • een goede internet verbinding (breedband of een stabiele wifi)
  • een microfoon
  • een luidspreker
  • een webcam (optioneel)

2. Betaling

 1. Alle lessen moeten vooraf worden betaald. Het verschuldigde bedrag dient overgemaakt te worden naar de door ons aan u geleverde bankrekening.
 2. We kunnen alleen lessen leveren nadat we een bewijs van betaling hebben ontvangen.
 3. We accepteren de volgende manieren van betaling: Paypal, bankoverschrijving, Credit Card, Debit Card, Western Union.
 4. We zenden u de betalingsgegevens toe nadat u heeft aangegeven welk pakket u af wilt nemen en hoe u wenst te betalen.
 5. Het exact verschuldigde lesgeld moet ontvangen worden op onze rekening. Als er eventueel transactiekosten in rekening gebracht zullen worden, voeg deze dan toe. Doet u dit niet, wordt dit van uw lesuren afgetrokken.
 6. Voor elke betaling die u maakt, stuurt u het bewijs van betaling aan naar Online Spaanse Les (info@online-spaanse-les.nl).

3. Leraar

 1. Je wordt gelinkt aan een of meerdere van onze docenten met wie je nauw samen zal werken om de Spaanse taal te machtigen.
 2. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met een leraar, laat het ons weten en wij zullen u een andere docent toewijzen.
 3. Indien de leraar niet in staat is om les te geven op het overeengekomen tijdstip, zullen we indien mogelijk een vervanger leraar toewijzen en zal de les toch plaats kunnen vinden. Als u de les liever verplaatst, kunt u dit bespreken met uw docent en een nieuwe datum & tijdstip overeenkomen.
 4. Alleen gedurende de lessen is de docent in staat om je te onderwijzen en te helpen met je huiswerk.

4. Pauzes

 1. Een lesuur duurt 55 minuten dus de leraar heeft recht op een korte pauze na elke 55 min les.
 2. De pauze tijden waarop de docent recht heeft zijn als volgt:
  • 1 lesuur: 5 min
  • 1,5 lesuur: 5 min
  • 2 lesuren: 10 min
  • 3 lesuren: 15 min

5. Reserveren en bevestigen lessen

 1. Wij accepteren alleen reserveringen van reeds afgerekende lesuren.
 2. Onze leerkrachten geven uitsluitend les aan reeds afgerekende lesuren.
 3. We beschouwen een les als geboekt wanneer student en docent duidelijk een tijd en datum zijn overeengekomen.
 4. Om lessen te reserveren, overlegt u met Online Spaans Leren en uw leraar. In overleg komt u een bepaalde datum en tijd overeen. U kunt tot een maand vooruit plannen. Bij voorkeur vaste, herhalende contactmomenten.
 5. U bent niet verplicht om al uw gekochte lessen in een keer te boeken. U kunt dit doen in fases naar uw eigen wens, rekening houdend met de uiterste gebruiksdatum van het aangeschafte pakket.
 6. Boek klassen voor dagen / tijd kunt u zo begaan om elke vermindering van uw totale betaalde uren in geval van een wijziging in de planning te voorkomen.
 7. Voor reeds betaalde, maar nog niet gereserveerde lessen, kunnen we u niet dezelfde leraar garanderen voor toekomstige lessen.
 8. Om dezelfde leraar aan te houden voor een langere periode, raden we u aan om vooruit te plannen en reserveren, zodat de docent de gewenste tijden voor u in kan boeken.

6. Wijzigingen lessen (Annuleren/Verplaatsen/Uitstel)

 1. U kunt 10% van uw aangeschafte uren annuleren/verplaatsen/uitstellen, zonder aftrek van uw betaalde uren, op voorwaarde dat u Online Spaanse Les en uw leraar minimaal 36 uur van tevoren op de hoogte stelt.
 2. Als u minder dan 36 uur van tevoren wil annuleren/verplaatsen/uitstellen, zullen de gereserveerde uren worden afgetrokken van uw totale betaalde uren.
 3. Als u een les wil annuleren/verplaatsen/uitstellen zonder enige aftrek van uw totaal betaalde uren, wordt u geacht om zowel de Leraar als Online Spaanse les 36 uur voor aanvang van de les te informeren.
 4. De datum & tijd van een opnieuw geplande les moet worden goedgekeurd door de docent & student. De les wordt bevestigd door een e-mail naar de docent, student en Online Spaanse Les.
 5. Indien de leraar genoodzaakt is om de les te annuleren/verplaatsen/uitstellen en dit doet minder dan 36 uur voor aanvang, dan heeft u het recht om in de toekomst een extra les te annuleren/verplaatsen/uitstellen. Dit gebeurt in dat geval zonder enige aftrek van uw totale betaalde uren (bovenop de 10% toegestaan), dit om u tegemoet te komen voor het veroorzaakte ongemak.

7. Vervanging/inhaal Les

 1. U krijgt vervanging/herkansing lessen voor 10% van uw geboekte lessen, als je de leraar en Online Spaanse Les minimaal 36 uur van tevoren op de hoogte stelt.
 2. Als we als gevolg van onvoorziene omstandigheden (stroomuitval, internetaansluiting probleem aan het eind van de leraar, natuurrampen, leraar ziekte, etc) genoodzaakt zijn om de les te annuleren, bieden we u op een ander tijdstip een inhaal les in.
 3. De vervanging kan eventueel op een andere dag plaats vinden dan de reguliere lessen. De les kan tevens met een andere leraar zijn.

8. Niet opdagen zonder kennisgeving

 1. Als u afwezig bent zonder voorafgaande kennisgeving, zullen we je een ‘Afwezigheid zonder kennisgeving’ e-mail sturen. De geboekte lesuren zullen worden afgetrokken van uw totaal betaalde uren.
 2. Wij geven geen vervanging/inhaal les voor gevallen van ‘Niet opdagen zonder kennisgeving’.

9. Te laat komen

 1. Uw leraar zal u een begroeting op Skype te sturen op de geplande lestijd. Als er geen reactie van u komt na 5 minuten, zal de leerkracht pogen een Skype-gesprek te starten. Na 10 minuten zal de leerkracht u een herinnering e-mail versturen. Na 20 minuten, zal de leerkracht u een ‘Afwezigheid zonder kennisgeving’ e-mail sturen.
 2. Als er geen reactie van u volgt in de 20e minuut, heeft de leraar verleende toestemming om te vertrekken.
 3. Als u uw leraar heeft geïnformeerd dat u te laat zal zijn, zal de leraar op u wachten op Skype en heeft u uiteindelijk nog de tijd tot het eind van de geplande les.
 4. Als de leraar te laat is voor een les, is de leraar deze tijd aan u verschuldigd in de toekomst.

10. Huiswerk

 1. Uw leraar zal uw gemaakte huiswerk samen met u tijdens de les doornemen en corrigeren.
 2. Als u wilt dat uw huiswerk buiten de lestijd wordt nagekeken, dient u uw leraar hierover te informeren en deze zal de tijd besteed aan huiswerk correctie van uw totaal aantal betaalde uren aftrekken.
 3. Als u extra hulp bij huiswerk nodig heeft, kunnen we dit alleen doen tijdens de les.

11. Houdbaarheidsdatum lessen

 1. De houdbaarheidsdatum voor uw gekochte lessen, vanaf de startdatum (eerste les), is als volgt:
  • 1 tot 10 uur = 10 weken
  • 10 to 20 uur = 16 weken
  • 20 tot 30 uur = 20 weken
  • 30 tot 40 uur = 24 weken
 2. Gekochte lessen niet worden gebruikt voor de uiterste gebruiksdatum kunnen niet worden ingewisseld, terugbetaald of overgedragen worden.

12. Refund-beleid

 • Wilt u stoppen met het volgen van uw lessen en de overgebleven lessen annuleren voor de houdbaarheidsdatum, dan kunnen wij u 70% restitueren van de resterende waarde van uw lesgeld, na correctie van verbruikte uren en de geldende tarieven op het moment van facturering. We zullen eventuele transactiekosten verminderen van het totaal te restitueren bedrag.

13. Communicatie & Problemen

 1. Wij raden u aan onze contactgegevens op te slaan en ons toe te voegen op Skype (Skype ID1: Online-Spaanse-Les en Skype ID2: Online-Spaans-Leren).
 2. Onze helpdesk ondersteuning (e-mail, Skype-chat, telefoon bellen, Skype-gesprek) is beschikbaar als volgt:
  Van maandag tot vrijdag 10:00-18:00 Guatemala tijd. We streven er altijd naar zo snel mogelijk te reageren. We doen onze best om eventueel wanneer mogelijk ook buiten kantoortijden te reageren.
 3. Wij geven de voorkeur alle officiële communicatie in deze volgorde van voorkeur: 1. E-mail, 2. Skype Chat, 3. Phone Call, 4. Skype-gesprek met Online Spaanse Les.
 4. Wij raden u aan om te mailen naar info@online-spaanse-les.nl voor alle dringende zaken die de onmiddellijke aandacht van ons management team vereisen.

14. Overeenkomst

 • Het boeken en gebruik van onze diensten betekent dat je onze algemene voorwaarden hebt gelezen, begrepen en dat je akkoord gaat met alle voorwaarden hierboven.