About Online Spaans Leren

Online Spaanse les, opgericht in 2016, is een virtuele Spaanse school en heeft als doel om betaalbare Spaanse les voor iedereen toegankelijk te maken. We merkten dat enorm veel mensen in onze omgeving in Nederland graag Spaans zouden willen leren, maar er uiteindelijk toch niet mee begonnen. Why?

Een cursus Spaans in Nederland is prijzig, stoffig en je krijgt vaak niet voldoende persoonlijke aandacht. Een educatieve taalreis naar bijvoorbeeld Spanje, Centraal- of Zuid-Amerika is fantastisch, maar tegelijkertijd enorm tijdrovend en zeer prijzig. Na afloop van onze Spaanse lessen in Guatemala, waar wij inmiddels woonachtig zijn, leek het ons een perfect idee om de leuke, kwalitatieve lessen van native Spaanse sprekers naar Nederland te brengen. Zodoende is Online Spaanse Les geboren.

We hebben in Guatemala lang gezocht naar de juiste partners, docenten, methodes en werkwijzen om onze virtuele Spaanse taalschool te finetunen. Inmiddels staat de organisatie en werken we met een klein, flexibel internationaal team van medewerkers die tot meer dan 20 jaar ervaring hebben in het onderwijzen van Spaans: van beginners tot gevorderden, van jong tot oud, van reizigers tot business Spaans.

Online Spaanse les werkt met een visie, kent een energieke werksfeer en heeft een getalenteerd team. Onze leraren werken met veel passie, bezitten de benodigde kennis en zijn enorm toegewijd. Maar nog belangrijker, ze hebben enorm veel plezier in hun werk en genieten oprecht in het bijbrengen van de Spaanse taal aan onze studenten.

 

Our Management Team

Jelle Tax – Co-Founder & Customer-Care

Jelle is de Co-founder en Operationeel Manager van Spaanse Les Online. Jelle is verliefd op Central-Amerika, de Spaanse taal en de Latijns-Amerikaanse cultuur. Na zijn studie (master Business Studies) in Amsterdam is hij een half jaar namens Heineken werkzaam geweest in Nigeria. Hierna is Jelle met zijn business partner samen een entrepreneurial avontuur begonnen. Succesvol hebben ze hun eerste bedrijf Oktoberfissa opgezet: het organiseren van budget trips naar het Oktoberfest in München.

Na twee succesvolle edities was het tijd voor een nieuw (extra) avontuur en is Jelle naar Centraal-Amerika vertrokken met de droom om daar succesvolle business op te zetten. Logischerwijs was Spaans leren de eerste stap en hier is het idee voor Online Spaanse Les uit geboren. Jelle is een echt mensen-mens en daarom verantwoordelijk voor de zorg voor onze leraren en studenten. Heb je een vraag, kritiek of feedback? Je kan Jelle altijd een berichtje sturen en hij zal er alles aan doen om je te helpen.

Julio – Local Coordinator

Julio is de Local Coordinator van Spaanse Les Online en verantwoordelijk voor de methodologie en het trainen van onze leraren. Julio is tevens en begenadigd Salsa-danser en is een heuse Guatemalteekse keuken-prins. Julio komt uit een familie met meer dan 30 jaar ervaring in het onderwijzen van Spaans.

Julio heeft reeds vele leraren getraind en honderden studenten onder zich gehad. Hij is bekend met alle moderne technieken en stijlen van het onderwijzen van Spaans aan studenten met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Julio is continue bezig om onze lessen en leraren te verbeteren om meer waarde toe te voegen voor onze studenten. Zijn en onze missie is om de Spaanse taal voor iedereen toegankelijk te maken en om tegelijkertijd onze leraren het platform te bieden om wereldwijd hun diensten en skills aan te kunnen bieden.

Sascha – Financial & Operational Manager

Sascha is de Co-founder, Financial & Operational Manager van Spaanse Les Online. Sascha heeft een passie voor reizen, Spaans en fashion. Bovendien kan hij fantastisch koken, heeft hij een goede handelsgeest en is het een echte sales tijger. Tijdens zijn studie aan de hogere Hotelschool Den Haag/Amsterdam heeft Sascha alles geleerd over hospitality en het managen van verschillende soorten operations.

Samen met Jelle heeft Sascha Oktoberfissa opgezet en heeft ook hij de stap gemaakt om Nederland achter zich te laten en het avontuur in Central-Amerika aan te gaan. Sascha is our man on the ground en staat in nauw contact met onze Spaanse leraren en zorgt ervoor dat alle processen vlekkeloos verlopen. Sascha is tevens verantwoordelijk voor het financiële plaatje binnen Online Spaanse Les. Naast de online Spaanse school is Sascha tevens mede-eigenaar van Lustrumfiesta reizen en is hij bezig om een hostel op te zetten in Guatemala.

 

Spaanse Docenten

Onze Spaanse docenten zijn van Guatemalteekse afkomst en spreken naast Spaans ook een woordje Engels. Ze zijn allen gekwalificeerde en gecertificeerde docenten Spaans met vele jaren ervaring in hun rugzak. Daarnaast zijn ze speciaal getraind om online via Skype studenten de Spaanse taal bij te brengen en zijn ze in staat om verschillende methodes te gebruiken.

Ons team van docenten is flexibel en daardoor zijn we in principe in staat om 7 dagen per week, 20 van de 24 uur per dag online Spaans te onderwijzen aan onze studenten. Onze docenten kunnen verschillende niveau’s onderwijzen. Nieuwelingen, mensen met beperkte Spaanse kennis en ervaren rotten. Enkele zijn tevens bekwaam om je doelgericht te trainen voor het DELE-examen, het wereld wijde erkende certificaat voor het spreken van de Spaanse taal.

Check hier een overzicht van onze docenten!

Boek je Spaanse les